Terveisiä Lapsimessuilta!

Viikonloppuna Pasilan Messukeskuksessa vietettiin Lapsimessuja, ja mekin lähdimme mukaan messuhulinaan perjantai-iltapäivänä. Oman retkemme lisäksi meille tarjoutui mahdollisuus arpoa Haapasalon Hatsapurin kanssa kymmenen ilmaislippua Facebook- ja Instagram-seuraajiemme kesken – onnea vielä arvonnan voittajille!

Lapsimessuilla oli vilkas päivä perjantaina.

Suuntasimme messuille 11 aikuisen ja 15 lapsen joukolla. Messuilla oli mukavasti tekemistä eri-ikäisille: aikuisille mielenkiintoisia puheita ja asiantuntijatietoa, lapsille mm. pomppulinna ja karuselli. Myös poliisi- ja paloauto kiinnostivat kaikenikäisiä osallistujia, ja lapset saivat poliisiautovierailusta muistoksi kortin, johon painettiin omat sormenjäljet.

Poliisiautossa sai ottaa omat sormenjäljet muistoksi korttiin.
Poliisiauto kiinnosti niin vauvoja, koululaisia kuin äitejäkin.

Äitien kanssa kuuntelemassa asiantuntija Tiia Trogenin puheenvuoron positiivisesta kasvatuksesta. Erinomainen puhe piti sisällään vinkkejä lastenkasvatukseen, lapsen tasolle asettumiseen sekä konfliktien ratkaisuun positiivisin keinoin. Puheenvuoro herätti paljon ajatuksia ja jälkikäteenkin siitä vielä keskusteltiin WhatsAppin välityksellä.

Asiantuntija Tiia Trogenin puheenvuoro positiivisesta kasvatuksesta.

Päivä oli kaiken kaikkiaan oikein ihana ja onnistunut – reippaimmat lähtivät vielä lauantaina toiselle kierrokselle messuille, joten selvästi siellä viihdyttiin! Ehkä ensi keväänä taas uudestaan?

Lisää
blogikirjoituksia