Pidä huolta itsestäsi äiti

Pidä huolta itsestäsi äiti on Sillat ry:n STEA-rahoitteinen hanke (2022–2024), joka järjestää toimintaa somalin- ja arabiankielisille äideille Länsi-Helsingissä. Tavoitteenamme on vahvistaa Kannelmäen, Pitäjänmäen, Haagan ja Malminkartanolla asuvien äitien verkostoja, lisätä tietoa kaupungin ja eri viranomaisten palveluista sekä tarjota mielekästä tekemistä etenkin pienten lasten äideille.

Hankkeen toimintamuotoja ovat erilaiset kerhot ja ryhmätoiminnot, kuten liikuntaryhmä sekä äiti-lapsi-kerho, joihin ovat tervetulleita sekä äidit että lapset. Tarjoamme myös koko perheelle suunnattuja tapahtumia, kerhoja ja retkiä. Järjestämme toimintaa eri puolilla Länsi-Helsinkiä.

Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa suomesi ja somaliksi. Meihin voi olla yhteydessä, jos kaipaa tukea suomen kielellä asiointiin tai esimerkiksi virallisten asiakirjojen täyttämiseen.

Hankekauden aikana toteutamme myös koulutuksia alueen eri ammattilaisille. Koulutusten aiheet liittyvät monikulttuurisuuteen, palveluiden vastaanottavuuteen sekä asiakaskohtaamisiin eri taustaisten ihmisten kanssa.

Pidä huolta itsestäsi äiti hanke sillat ry
Pidä_huolta_itsestäsi_äiti_hanke
Ota yhteyttä:

Tuuli Ritola, projektikoordinaattori

p.040 8374742

tuuli@sillatry.com

(suomi, englanti)

 

Najmo Abdirahman, projektityöntekijä

p.040 5323538

najmo@sillatry.com

(somali, suomi, englanti)