Harjoittelijan terveisiä

Olen nuoriso- ja yhteisöohjaaja opiskelija ja pääsin tänne Sillat Ry:lle ammatillinen kohtaaminen kasvatus- ja ohjausalalla työharjoittelujaksolle. Olen ollut työharjoittelussa huhti- ja toukokuun. On ollut ilo olla täällä ja päästä tutustumaan Sillat Ry:n monipuoliseen toimintaan sekä muihinkin Helsingin kaupungin järjestöjen toimintaan laaja-alaisesti.

Äiti-lapsi-kerhon päättäjäiset

Itäkeskuksen Stoa:ssa pääsin tutustumaan Helsingin alueen järjestöihin.mm.African care, Ehjä, Helsingin NMKY, Irakin naisyhdistys sekä Miessakit. Kannelmäen alueverkostopalaverissa pääsin kuulemaan Kannelmäen nuorten nykytilannetta. Toiminta on ollut todella mielenkiintoista ja palkitsevaa. Toiminta on antanut maahanmuuttaja taustaisille äideille- ja lapsille monipuolista toimintaa ja tekemistä sekä tarvittaessa ohjausta esimerkiksi eri virastojen kanssa.

MonaLiikun ja muiden järjestöjen äitienpäivätapahtumassa oli myös henna-taiteilija paikalla.

Olen saanut olla mukana erilaisissa suunnittelu ja kehittämispalavereissa, jotka ovat olleet todella mielenkiintoisia ja antoisia. Työharjoittelussa ole kohdannut pääasiassa somali- ja arabitaustaisia äitejä, mutta toiminta on ollut avointa kaikille.

Lähdössä Hanami-retkelle D-aseman kanssa

On ollut todella ihana työharjoittelu ja ohjaajat ovat olleet todella ihania ja ottaneet minut hyvin vastaan.
Tästä on hyvä jatkaa opintoja lisää.
Ihanaa kevättä kaikille! 🙂

Äitienpäivän liikuntatapahtuma Kannelmäessä, järjestäjinä mm. MonaLiiku ja Kamalat äidit
Hanami-kukkia eli vaaleanpunaisia kirsikanpuun kukkia.

Lisää
blogikirjoituksia